Bagaimana untuk membuat Éclairs Ragout mudah dan praktikal

Bagaimana untuk membuat Éclairs Ragout mudah dan praktikal Hobi hobi masak atau membuat kek adalah pilihan setiap orang yang sentiasa mahu menjadi seorang chef master, semangat tinggi orang memupuk menjadikan masakan enak dan lazat kami di sini kembali memberi resipi yang baru untuk anda semua. bagi anda yang suka untuk belajar masak atau Bakar dengan ibu hanya perlu resipi dan cara-cara membuat dengan media dalam talian sahaja. Di sini anda akan menemui segala-galanya, kami sentiasa mencuba untuk memberikan anda Kemudahan untuk memupuk kursus masakan.
Makanan snek adalah makanan sedia Digantung Ragout enak dan lazat, di sebalik bentuk unik dan juga tidak yakin dengan resep gudeg jogja asli komplit dan enak gambar ini mempunyai rasa yang begitu baik bagi makan. baik bagi anda yang mungkin tidak pernah benar-benar telah membuat biarkan Ragout digantung ini menyemak satu resipi baru dari kami di sini, Mudah-mudahan resipi kami membantu anda membuat makanan yang enak dan lazat untuk semua orang.
Ragout digantung
Bahan Ragout digantung
bahan-bahan asas membuat ini salah satu snek di antara bawang, bawang putih, lobak merah, daging dada ayam direbus dan masih resep otak otak ikan tengiri bakar lezat banyak lagi yang perlu disediakan. sekarang untuk maklumat lanjut anda boleh rujuk di bawah bahan akan memerlukan untuk menyediakan hidangan ini.
KULIT:
80 gram mentega
250 ml air
140 g tepung protin adalah
4 telur (@ 50 gram)
RAGOUT AYAM:
2 sudu besar minyak masak
1/4 bawang, dicincang halus
3 ulas bawang putih, dicincang halus, memarkan
150 g lobak merah, dipotong dadu kecil
150 gram daging dada ayam rebus, coarsely dicincang
3/4 sudu kecil garam
gula 2 sudu zarah
1/2 sudu teh lada serbuk
100 ml susu segar
2 sudu besar tepung gandum
1 hujung batang saderi, dicincang halus
BAGAIMANA UNTUK MENCIPTA RAGOUT DIGANTUNG:
Kulit: rebus air dan mentega hingga mentega cair dan kemudian kami letakkan tepung dan kemudian mengecut api dan kacau sehingga adunan untuk menghalangnya daripada melekat pada dinding kuali. langkah seterusnya kita Keluarkan dan berehat. kemudian kami letakkan telur satu demi satu dan pukul sebati. kemudian letakkan doh dalam beg plastik dengan spuit bintang yang besar. Spuitkan doh berubah pada lembaran penaik ke marjerin bersemir seterusnya langkah bakar dalam oven suhu 180 ° C untuk mekar dan Disamak kemudian ditarik balik.
Untuk ragout Ayam goreng kita Panaskan minyak kemudian tumis bawang sehingga wangi. kemudian kacau dalam lobak merah ini dan masak sehingga layu parsnips itu. kemudian Tambah ayama, garam, serbuk gula dan lada sulah, Gaul. kemudian kami Campurkan susu cair dengan tepung dan Gaul sehingga sebati. langkah seterusnya tuangkan tepung ke dalam penyelesaian susu dalam lobak merah dan kacau dengan rancaknya sehingga ia thickens. kemudian kami masukkan saderi dan masak sehingga masak melalui dan angkat. kemudian halve digantung dan memberikan sehelai daun salad kerinting dan kemudian meletakkan ragout ayam di atasnya. baik ragout digantung adalah bersedia untuk berkhidmat.
Sederhana bukanlah cara untuk mencipta Ragout digantung pada resipi daging tender yang kami sediakan di atas ini, sekarang anda sudah tentu boleh membuat Ragout digantung sendiri di rumah anda. info resepi yang baru dari ini dan kami terima kasih kerana mendengar maklumat kami. Baca juga resipi lain di resipi Bebola daging ayam dan mi resipi mufin pisang Raisins
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s